Over ons

Gooijer Hypotheken en Assurantiën is opgericht in 2013 en heeft samenwerkingsverbanden met andere tussenpersonen.

Door de kosten te delen en samen te werken op het gebied van administratie en vergunningen kunnen we eenvoudig onze kosten laag houden en op die manier u tegen een scherpe prijs een uitstekende service verlenen.

Door de samenwerking met andere partijen kunnen we bij bijna elke bank terecht met onze hypotheken. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de beste prijs en kwaliteit geleverd krijgt. Daar zorgen we samen voor!

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij verschillende banken, verzekeraars en onafhankelijk werkende tussenpersonen. Heb ik medio 2013 besloten om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Ik heb door de jaren heen kunnen zien hoe bedrijven werkten en heb besloten dat dat beter kan. De aankoop van een woning is een bijzonder en spannend moment. Door alle snel veranderende wetgeving is het echter zeer lastig om hier zelf je weg in te vinden. Hierdoor is het inwinnen van advies bijna een “must” geworden.

Echter op het persoonlijke vlak moet er ook een “klik” zijn wil je goed met elkaar door de materie heen willen komen. Je krijgt nogal wat informatie op je af als je een woning gaat kopen.

Dat kon dus beter vind ik zelf. Waar de grote banken vaak bezig zijn met de grote massa heb ik gemerkt dat een persoonlijke en goede begeleiding als zeer prettig wordt ervaren door mijn klanten.

Bij Gooijer hypotheken & assurantiën zorgen we voor een compleet pakket gedurende het gehele traject. Van de aankoop tot aan passeren bij de notaris.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten zodat wij onze werkwijze aan u uit kunnen leggen.