Welkom bij mijn allereerste blog. Ik zal op regelmatige basis de actuele berichten in de krant hier naar voren laten komen en op die manier proberen die “vette koppen” toe te lichten. Ik denk voor de meeste mensen wel interessant als je een huis hebt gekocht of bezig bent hiermee. Verder zal ik ook af en toe een leuke anekdote erin gooien van mijn vriendin.. Dus dat is gegarandeerd lachen!
Ook wil ik graag iedereen welkom heten op mijn website. Ik ben inmiddels ruim een jaar bezig als zelfstandig hypotheekadviseur en ik heb inmiddels mijn weg gevonden naar het digitale gedeelte van mijn onderneming.

Dus dit is mijn digitale “Grand opening”

Ik ben het met jullie eens.. Dat kan een stuk spetterender…. Maar ik weet niet hoe ik ballonnen en champagneflessen tussen de tekst kan zetten.. Maar nogmaals wees welkom en kijk eens rond op de website.. Ik ben er in ieder geval erg trots op. Ook ga ik jullie bij deze ongegeneerd vragen om mijn pagina op Facebook te “liken en delen” er staat geen gratis hypotheekadvies tegenover voor de 100ste Like… Maar wel mijn eeuwige dank.

Groet,

Vincent

Comments are closed